Ο Τσίπρας δεν πηγαίνει στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ ενόψει εκλογών

Την κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο ενόψει εκλογών προτιμά ο Αλέξης Τσίπρας αντί της καθιερωμένης ομιλίας του στην απογευματινή ανοιχτή συνέλευση του ΣΕΒ. Ο πρωθυπουργός για πρώτη φορά θα απουσιάσει από την εκδήλωση του Συνδέσμου που θεσμικά έκλεινε με την ομιλία του την συνέλευση, παρουσία των παραγωγικών τάξεων του τόπου.
Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους "δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον πρωθυπουργό η παρουσία του στη ΓΣ του ΣΕΒ".
Στις 2 μετά μεσημέρι κανονικά θα μιλήσει στους παραγωγικούς εκπροσώπους της χώρας ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, που για ακόμα μια χρονιά θα τους ζητήσει να εμπιστευτούν την πατρίδα, να δημιουργήσουν πλούτο και επενδύσεις μεταφέροντας κεφάλαια από το εξωτερικό με αντάλλαγμα μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών.
Η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί όχι από τον πρωθυπουργό, αλλά από τον αντιπρόεδρο της Γιάννη Δραγασάκη


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …