Υφυπουργός Τουρισμού - Μ. Κόνσολας: «Στόχος μου να παράξω ουσιαστικό, ορατό και μετρήσιμο έργο στο υπουργείο Τουρισμού»

Υφυπουργός Τουρισμού - Μ. Κόνσολας: «Στόχος μου να παράξω ουσιαστικό, ορατό και μετρήσιμο έργο στο υπουργείο Τουρισμού»

O τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής Δωδεκανήσου και, πλέον, υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

”Ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβει στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια τιμή που έχει αντανάκλαση στο νησιωτικό χώρο, τον οποίο εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο.

Αισθάνομαι απόλυτα το βάρος των ευθυνών που αναλαμβάνω. Για μένα ο τουρισμός αποτελεί έναν τομέα, στον οποίο αφιέρωσα ένα μεγάλο μέρος της πολιτικής μου δραστηριότητας, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των προγραμματικών μας θέσεων.

Στόχος μου είναι να παράξω ουσιαστικό, ορατό και μετρήσιμο έργο. Να τιμήσω την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού και να ανταποκριθώ στις μεγάλες και υψηλές προσδοκίες των πολιτών και των ανθρώπων του τουρισμού”.

Πηγή: Traveldailynews.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …