Ένοχος με ελαφρυντικά ο πατροκτόνος της Ζακύνθου - Ποια είναι η ποινή του

Ένοχος με ελαφρυντικά ο πατροκτόνος της Ζακύνθου - Ποια είναι η ποινή του

Ο πατροκτόνος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Το Δικαστήριο αναγνώρισε στον 27χρονο τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου, της συμπεριφοράς του θύματος απέναντι στον δράστη και το γεγονός ότι ομολόγησε την πράξη του κατά την απολογία του. Επίσης κρίθηκε ένοχος

Ο 27χρονος θα επιστρέψει στην φυλακή, καθώς το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας του επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Επτά χρόνια για δολοφονία του πατέρα του και από 6 μήνες για οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Η ποινή είναι χωρίς αναστολή και από αυτή αφαιρείται ο ένας χρόνος κράτησης του 27χρονου, που ήταν προφυλακισμένος. Επίσης το Δικαστήριο αποφάσισε τη δήμευση των αντικειμένων του εγκλήματος.

πηγή: thebest.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …