Διαψεύδει ο Κουρουμπλής ότι έχασε την έδρα από τον Παπαχριστόπουλο

Διαψεύδει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ότι έχασε την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.
Δήλωσε ότι η ανακαταμέτρηση δεν έχει τελειώσει και συνεχίζεται, ενώ απομένουν 141 εκλογικά τμήματα και πέντε κουτές με βρεγμένα ψηφοδέλτια.
Ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι οι έξι σταυροί με τους οποίους προηγείται ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν είναι αποτέλεσμα της νέας καταμέτρησης αλλά πρόκειται για αποτέλεσμα της αρχικής καταμέτρησης των ψηφοδελτίων.
Διευκρίνισε πως ούτως ή άλλως θα προσφύγει στο εκλογοδικείο γιατί έχουν βρεθεί πολλά δικά του ψηφοδέλτια ανυπόγραφα από τους δικαστικούς εκπροσώπους, αλλά και για τις κουτές που βρέθηκαν βρεγμένες.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …