Με αποχή σχεδόν 93% ολοκληρώθηκε η επαναληπτική εκλογή στα Εξάρχεια

Ολοκληρώθηκε σήμερα σε κλίμα ηρεμίας και με εξαιρετικά χαμηλή συμμετοχή, περίπου 7,5%, η διαδικασία επαναληπτικής εκλογής στο 33ο εκλογικό τμήμα Αθηνών στα Εξάρχεια, επί της οδού Κωλέττη, όπου εκλάπη η κάλπη στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία το υπουργείο Εσωτερικών, επί 545 εγγεγραμμένων ψήφισαν 39 εκ των οποίων ήταν έγκυρα: 38, λευκά: 0, άκυρα: 1.
Η κατανομή είναι ως εξής: η ΝΔ έλαβε 15 ψήφους, ο ΣΥΡΙΖΑ 6, το ΚΙΝΑΛ: 8, η Χρυσή Αυγή 2, το ΚΚΕ 3, η Ελληνική Λύση 1, το ΜΕΡΑ25 1, η Δημιουργία Ξανά 1 και η Πλεύση Ελευθερίας 1
Σημειώνεται ότι η επανεκλογή κρίθηκε αναγκαία μετά την κλοπή της κάλπης από το συγκεκριμένο τμήμα που διέπραξαν άγνωστοι την περασμένη Κυριακή λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο του κέντρου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …