Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Σημαντικό στοιχείο οδηγεί στα ίχνη του δράστη

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Σημαντικό στοιχείο οδηγεί στα ίχνη του δράστη

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η βρετανική Daily Mail καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο βρέθηκε μέσα στη σπηλιά του δήμου Πλατανιά, στην Κρήτη όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στο ABC αυτό το στοιχείο μπορεί να οδηγήσει και στην ταυτότητα του δράστη, χωρίς όπως να αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ένα ακόμα μοιραίο λάθος είναι πως εκτιμάται πως ο δολοφόνος της Sunzanne Eaton είχε μαζί του το κινητό και έτσι ελέγχθηκαν τα σήματα από κινητά στην περιοχή τις ημέρες του φρικτού εγκλήματος.

Γιατί διατηρήθηκε το DNA

Σύμφωνα με το δημοσίευμα περίπου 10 κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή ανακρίθηκαν και ελήφθησαν δείγματα DNA. Μάλιστα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, τα αποτελέσματα των αναλύσεων αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Πάντως το γενετικό υλικό θεωρείται σημαντικό στοιχείο γιατί η 60χρονη πάλεψε μέχρι τέλους με το δράστη που τη μαχαίρωσε και προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο.

Οπότε ίσως στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα να υπάρχει και το γενετικό υλικό του δολοφόνου. Μάλιστα θεωρείται ότι οι συνθήκες που επικρατούν στη σπηλιά και ο κρύος αέρας που πνέει κάτω από την επιφάνεια της γης, βοηθάει ώστε να διατηρηθεί το DΝΑ αναλλοίωτο.

Πηγή: neakriti.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στη Γαλλία στο πλαίσιο έρευνας για χρηματοδότηση PKK

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση κατά της τρομοκρατίας (Sdat) και το OCRGDF (Κεντρικό Γραφείο …