Έξαλλος ο Ντι Κάπριο με τα πλαστικά στην Άνδρο- Το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram 

Έξαλλος ο Ντι Κάπριο με τα πλαστικά στην Άνδρο- Το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram 

Με ένα βίντεο καθόλου κολακευτικό για τη χώρα μας ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και για τις ελληνικές θάλασσες.

Ο 44χρονος ηθοποιός, ο οποίος ίδρυσε πριν από είκοσι χρόνια το Leonardo DiCaprio Foundation (LDF) και από τότε έχει στηρίξει περισσότερα από 200 πρότζεκτ με στόχο την προστασία του πλανήτη, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το Al Jajeera με τα απίστευτα σκουπίδια που βρίσκονται στον βυθό της θάλασσας στην Άνδρο.«Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Χιλιάδες κομμάτια αλιευτικών διχτυών. Όλα αυτά ήταν κολλημένα στον πυθμένα της θάλασσας γύρω από το νησί της Άνδρου στην Ελλάδα.

Εθελοντές συγκέντρωσαν περίπου 300 κιλά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μικροπλαστικά που αφήνουν ένα αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον και σε εμάς. Αυτά μπορούν να καταναλωθούν από τα ψάρια, τα οποία στη συνέχεια ψαρεύουμε για να φάμε» έγραψε ο διάσημος σταρ.

Αυτή την περίοδο, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο περισυλλογής απορριμμάτων από τον βυθό στα νερά γύρω από την Άνδρο κι εκεί αποτυπώνεται το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής που προκαλεί ο άνθρωπος και εν προκειμένω ο Έλληνας στη χώρα του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάρο.

di caprio


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία

Αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για την …