Κρήτη: Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε μέρα μεσημέρι σε τουρίστριες

Κρήτη: Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε μέρα μεσημέρι σε τουρίστριες

Δύο νεαρές τουρίστριες έβαλε στο μάτι ένας επίδοξος βιαστής σε πολυσύχναστη παραλία του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Οι φωνές των νεαρών γυναικών, ωστόσο, ειδοποίησαν τους εργαζόμενους του μπαρ που λειτουργεί στην παραλία, οι οποίοι έτρεξαν άμεσα για να τις βοηθήσουν και ακινητοποίησαν τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr ο άνδρας έχει ψυχιατρικό ιστορικό και τον τον τελευταίο καιρό δεν ακολουθούσε την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, ενώ φέρεται επίσης να είχε κάνει χρήση διεγερτικών χαπιών.

Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5000 ευρώ, της εμφάνισης κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της ψυχιατρικής παρακολούθησης σε τακτά χρονικά διαστήματα από ψυχιάτρους δημόσιων νοσοκομείων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …