Seajets: Επεκτείνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη

Seajets: Επεκτείνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη

Την επέκταση των δρομολογίων της στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη έως την Κυριακή 18/8 ανακοίνωσε η SEAJETS.

Η εταιρία SEAJETS ανακοίνωσε σήμερα ότι, σε συνεννόηση με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, και την κυβέρνηση, θα επεκτείνει τα έκτακτα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 17/8 και την Κυριακή 18/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο «ANDROS JET».

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η ακτοπλοϊκή σύνδεση έχει εξομαλυνθεί και πλέον οι επισκέπτες και τουρίστες της Σαμοθράκης μπορούν να μεταβούν από και προς το νησί χωρίς δυσκολίες.

Η SEAJETS ανακοινώνει ότι θα σταθεί δίπλα στη Σαμοθράκη για τη διατήρηση της ομαλής σύνδεσης με την Αλεξανδρούπολη και ότι, ανάλογα με τις εξελίξεις που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση, θα υπάρξει άμεσα νεότερη ενημέρωση.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …