Σε κυκλοφορία «εικονική ερωμένη» με τεχνολογία «έξυπνης θέρμανσης» (vid)

Ένα στούντιο ψηφιακών παιχνιδιών με έδρα την Καλιφόρνια κατασκεύασε μια διαδραστική συσκευή –μαζί με το απαιτούμενο λογισμικό- για να δημιουργήσει ένα σύστημα «εικονικής ερωμένης»!
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εξελιγμένο σύστημα εικονικού σεξ, με την ονομασία «Virtual Mate» (Εικονική Σύντροφος) που έχει ως στόχο «να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των βιντεοπαιχνιδιών σεξ και του διαδραστικού περιεχομένου», και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, όπως ανέφερε το σάιτ SexTechGuide.
Περιγράφεται ως το πρώτο σύστημα «εικονικής οικειότητας στον κόσμο», αποτελείται από δύο μέρη - το υλικό (hardware) που ονομάζεται Core, και το συνοδευτικό λογισμικό, το οποίο υπόσχεται να παρέχει μια «αυθεντική εμπειρία» ανταποκρινόμενη σε «κάθε κίνηση του χρήστη».
Το διαφημιστικό τρέιλερ προώθησης του Virtual Mate

Oι 500 πρώτοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν το «Core», ένα ας το πούμε... εξάρτημα που ο χρήστης «φοράει» στο επίμαχο σημείο και περιλαμβάνει πολλούς αισθητήρες και τεχνολογία «έξυπνης θέρμανσης», μαζί με το παιχνίδι στην τιμή των 99 δολαρίων, ενώ οι επόμενοι 1.000 χρήστες που θα παραγγείλουν το σύστημα μπορούν να το αγοράσουν για το ήμισυ της συνιστώμενης τιμής λιανικής, δηλαδή 119 δολάρια.
Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί μέσω ενός υπολογιστή, φορητού υπολογιστή, έξυπνου κινητού τηλεφώνου και βέβαια κράνους εικονικής πραγματικότητας.
Μάλιστα, για 399 δολάρια το Virtual Mate μπορεί να προγραμματιστεί για να… αποκαλεί τον (ερωτικό) «παρτενέρ» του με το όνομά του κατά τη διάρκεια των «ιδιαίτερων στιγμών» τους. Για τους τελειομανείς, το στούντιο ψηφιακών παιχνιδιών μπορεί να δημιουργήσει μια ιστορία μεταξύ του χρήστη και της εικονικής «ερωμένης», ώστε να μην υπάρχει μόνο (ξερό) εικονικό σεξ αλλά και… συναίσθημα. Ο έρωτας βέβαια θα κοστίσει… 10.000 δολάρια.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κώστας Σιδηρόπουλος αντικαθιστά τον Παπανώτα

Η μητέρα του ανήρτησε σήμερα στο Facebook ευχές για την υποψηφιότητά του γιου της και …