Επιστροφή της Ρωσίας στο κλαμπ των ισχυρών;

H Μαρία Ζαχάροβα

H Ρωσία πρέπει να λάβει και να εξετάσει «απτές προτάσεις» για να επιστρέψει στην Ομάδα των Επτά (G7), εφόσον προτείνεται κάτι τέτοιο. Αυτό υπογράμμισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες, Τρίτη, πως θα άρμοζε να επιτραπεί στη Ρωσία να ενταχθεί στην Ομάδα των Επτά (G7).

«Δύσκολα καταλαβαίνεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται αυτή τη στιγμή», δήλωσε η Ζαχάροβα, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax. «H συζήτηση για το ζήτημα αυτό πρέπει να μεταφερθεί από τη σφαίρα της δημόσιας ψυχαγωγίας σε εκείνη του επαγγελματισμού, αν η Ομάδα των Επτά θέλει να θεωρείται ένα σοβαρό σχήμα».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία αποκλείσθηκε από την τότε Ομάδα των Οκτώ (G8) το 2014, μετά την προσάρτηση της Κριμαίας, την οποία η Δύση θεωρεί παράνομη.

Πηγή: Reuters


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …