Υπάλληλοι Καταστημάτων (Project Paso)

!!!ADECCO ΑΕΠΑ

Η Atlas, εταιρία που ανήκει στον Όμιλο Adecco Ελλάδος, για λογαριασμό της εταιρίας Vodafone Greece, αναζητά άτομα για τη στελέχωση των παρακάτω θέσεων σε καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα:

Υπάλληλοι Καταστημάτων (Project Paso)

Περιγραφή θέσης:

Οι κάτοχοι των θέσεων θα είναι υπεύθυνοι για την παράδοση των φοιτητικών ταυτοτήτων (πάσο) και την προώθηση προγραμμάτων στους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα συνεργαζόμενα καταστήματα της εταιρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη και περιφέρεια (Βόλος, Κομοτηνή, Σέρρες, Λάρισα, Κοζάνη, Καβάλα, Ξάνθη, Τρίκαλα, Ιωάννινα).

Προφίλ υποψηφίων:

  • Απόφοιτοι λυκείου/ΤΕΙ/ΑΕΙ
  • Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, όχι απαραίτητη
  • Βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Βασική γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office
  • Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και πελατοκεντρική αντίληψη

Παροχές εταιρίας:

  • Σταθερό πακέτο αποδοχών
  • Ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας

Για υποβολή βιογραφικού σημειώματος παρακαλούμε πατήστε εδώ: [Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

Για περισσότερες θέσεις εργασίας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.adecco.gr και καταχωρίστε το βιογραφικό σας σημείωμα στη βάση μας. Για την καταχώριση του βιογραφικού σας στη βάση της Adecco προτείνεται η χρήση του Google Chrome.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φρέντη Μπελέρης: πανηγυρισμοί στη Χιμάρα για τη υποψηφιότητά του

Σε ηχητικό μήνυμα στα social media, ο εκλεγμένος και φυλακισμένος δήμαρχος Χιμάρας μίλησε για «μάχη …