Matrix 4: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη με Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος

Η κινηματογραφική τριλογία του Matrix που άφησε εποχή στη φιλμογραφία της επιστημονικής φαντασίας θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη για τέταρτη φορά, με τη Λάνα Γουατσόφσκι στο σενάριο και στη σκηνοθεσία.

Οι Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος θα ενσαρκώσουν και πάλι τον Νίο και την Τρίνιτι, τους ήρωες του «σύμπαντος» του Matrix, με τους οποίους συνδέθηκαν άρρηκτα στις πρώτες τρεις ταινίες. Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Warner Bros. Pictures και Village Roadshow Pictures που θα φροντίσουν και για τη διανομή του φιλμ παγκοσμίως, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ομίλου Warner Bros. Picture Group Τόμπι Έμεριχ.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι, που θα επιστρέψουμε στο "Matrix" με τη Λάνα», δήλωσε ο Έμεριχ. «Είναι πραγματικά μια οραματίστρια, μια μοναδική και δημιουργική παραγωγός ταινιών και είμαστε εκστασιασμένοι που έχει αναλάβει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή αυτού του νέου κεφαλαίου του Matrix».

Η παραγωγή της νέας ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020. Τα προηγούμενα τρία φιλμ: "The Matrix," "The Matrix Reloaded" και "The Matrix Revolutions" είχαν καταγράψει αθροιστικά εισπράξεις 1,6 δισεκατομμυρίων στο box office. Και στις τρεις περιπτώσεις, το σενάριο είχε γραφτεί από κοινού με την αδελφή της Λάνα, Λίλι Γουατσόφσκι.

Φέτος συμπληρώθηκαν είκοσι χρόνια από την προβολή της πρώτης ταινίας στις 31 Μαρτίου του 1999. Η τριλογία παρουσιάζει ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο ο κόσμος όπως τον αντιλαμβάνεται η ανθρωπότητα είναι μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και συντηρείται από μηχανές με τεχνητή νοημοσύνη, οι οποίες εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους ως πηγή ενέργειας, μέσω της σύνδεσής τους στο Matrix.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …