Software Developers

MOBILO PC

Η ομάδα της Mobiplus, της πιο δυναμικά αναπτυσσόμενης εταιρίας λογισμικού shopping recomendation SAAS με χρήση ΑΙ, ζητά δημιουργικούς και ενθουσιώδεις υποψηφίους που θέλουν να εξελιχθούν σημαντικά στον χώρο της ανάπτυξης λογισμικού προηγμένης τεχνολογίας για εργασία στην Αθήνα, σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον, για την ανάπτυξη των νέων έκδοσεων της υπηρεσίας.

Προφέρονται σημαντική εκπαίδευση και καθοδήγηση από πολύ έμπειρους μηχανικούς λογισμικού με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο, ελκυστικές αποδοχές και ευκαιρίες εξέλιξης.

Ζητούνται στελέχη για μόνιμη εργασία ή εξωτερικοί συνεργάτες.

Software Developers

Ζητούνται άτομα με ικανότητες και προσόντα όπως:

  • Πτυχίο Πληροφορικής από ανώτερη τεχνική σχολή
  • Άριστη γνώση αγγλικών
  • Εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών με τεχνολογίες όπως Java, Rest services, MySQL, JDBC, γνώση Bootstrap, ανάπτυξη σε Eclipse, εμπειρία σε Tomcat και Wildfly, γνώση σχεδιασμού σχήματος βάσης δεδομένων
  • Γνώση Html 5, JQuery, Angularjs, Cordova και Phonegap

Στείλε τώρα το βιογραφικό σου με τον τίτλο «Software Developers» και θα σε καλέσουμε άμεσα.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

www.mobiplus.co


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …