Φοιτητές/τριες για Πρακτική Άσκηση - Παιανία, Αττική

ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Α.Ε.

Η Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε. με δυναμική παρουσία στον χώρο των τροφίμων καλωσορίζει νέες & νέους από διάφορες ειδικότητες για πρακτική άσκηση απαραίτητη για την ολοκλήρωση ων σπουδών & την απόκτηση του πτυχίου τους:

Φοιτητές/τριες για Πρακτική Άσκηση

Είμαστε η Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε., από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παράγωγης τροφίμων στην Ελλάδα και ζητάμε φοιτητές/τριες ή τελειόφοιτους/ες για να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο υποκατάστημα στην Αθήνα με έδρα την Παιανία Αττικής.

Γενική περιγραφή θέσεων:

Οι θέσεις είναι για φοιτητές με ενθουσιασμό για μάθηση, ο/η οποίος/α με αποφασιστικότητα και πίστη στις ικανότητές του/της θα μπορεί να συνδράμει στην επίδοση της ομάδας και να «φέρει στο τραπέζι» καινούριες ιδέες προς υλοποίηση.

Μέσω της πρακτικής άσκησης, η Ιωνική δίνει την ευκαιρία σε νέους φοιτητές/τελειοφοίτους να απασχοληθούν σε διάφορα τμήματα και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε ένα δυναμικό, πολυεθνικό περιβάλλον εργασίας.

H πρακτική πρέπει να είναι μέρος της διαδικασίας ολοκλήρωσης των σπουδών.

Ειδικότητες για πρακτική:

  • Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
  • Τμήμα Λογιστικής Χρηματοοικονομικής

Παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας και σύντομη επιστολή περιγράφοντας με λίγες λέξεις τον εαυτό σας.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Φυσικά θα καλωσορίσουμε μόνιμα στην ομάδα μας, μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής, τα άτομα που θα δείξουν τα απαραίτητα προσόντα & επαγγελματισμό.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να εργαστείτε στην Ιωνική Σφολιάτα.

Ίσες ευκαιρίες:
Η Ιωνική Σφολιάτα διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες, ίση μεταχείριση και πρόσβαση για όλους τους υποψηφίους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, αναπηρίας, θρησκείας ή πεποιθήσεων, πολιτικών ή άλλων φρονημάτων, εθνοτικής ή κοινωνικής προέλευσης, οικογενειακής κατάστασης ή σεξουαλικού προσανατολισμού.
Σημείωση περί των προσωπικών δεδομένων σας:
Με την αποστολή του βιογραφικού σας αποδέχεστε ότι θα παραμείνει στη βάση βιογραφικών της Ιωνικής Σφολιάτας Α.Ε. για 6 μήνες, με τον σκοπό της αξιολόγησης της αίτησής σας για την παραπάνω θέση εργασίας.
Email επικοινωνίας υπευθύνου επεξεργασίας: dataprotection@ioniki.com


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …