Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί σε Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη - Οδηγοί εγκλωβίστηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους (pic -video)

Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί σε Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη - Οδηγοί εγκλωβίστηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους (pic -video)

Από την βόρεια Ελλάδα ξεκίνησε αργά τη νύχτα, το κύμα κακοκαιρίας με βροχές, χαλάζι και ισχυρές καταιγίδες. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να φτάσουν στην Αττική τις επόμενες ώρες.

Έντονες καταιγίδες χτύπησαν το Ωραιόκαστρο με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει κεντρικοί δρόμοι της πόλης όπως η οδός Θεσσαλονίκης, με το νερό να παρασέρνει μαζί του μέχρι και αυτοκίνητα.

Η έντονη κακοκαιρία στα Τρίκαλα εκδηλώθηκε με σφοδρή χαλαζόπτωση στο χωριό της Φανερωμένης και στις γύρω εκτάσεις, ενώ έπεσε απίστευτης ένταση βροχή στο κέντρο της Φαρκαδόνας και στα υπόλοιπα χωριά. Στη Φανερωμένη οι κάτοικοι μιλούν για πρωτόγνωρες καταστάσεις, με το χαλάζι να έχει σκεπάσει δρόμους και καλλιέργειες. Εκτιμάται ότι η καταστροφή είναι ολοκληρωτική, καθώς το χαλάζι χτύπησε και σκέπασε και τα χωράφια.

Σύμφωνα με δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστου Μιχαλάκη, η χαλαζόπτωση ήταν ισχυρή και προκάλεσε σοβαρές καταστροφές, το μέγεθος και η έκταση των οποίων θα εκτιμηθεί αύριο, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για αποζημίωση των αγροτών που επλήγησαν από την χαλαζόπτωση.

τρρρ

ΚΑΙΡΟΣ

KAKOKAIRIA 2

Σύμφωνα με το thestival.gr δύο οχήματα εγκλωβίστηκαν στην Εσωτερική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ευόσμου.Σύμφωνα με το thestival.gr δύο οχήματα εγκλωβίστηκαν στην Εσωτερική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ευόσμου.

eikona thess

Ο οδηγός του ενός οχήματος κατάφερε να βγει από το όχημά του, ενώ η γυναίκα οδηγός του έτερου οχήματος απεγκλωβίστηκε με την βοήθεια πληρώματος περιπολικού της Άμεσης Δράσης που έσπευσε στο σημείο.

Καιρός: Χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες από την Παρασκευή - Οι περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …