Συνάντηση Μητσοτάκη - Κικίλια στο Μαξίμου για την πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου (pic)

Συνάντηση Μητσοτάκη - Κικίλια στο Μαξίμου για την πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου (pic)

Συνάντηση προετοιμασίας του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υγείας για την καθολική εφαρμογή του νόμου - Πότε θα βγει στον «αέρα» η μεγάλη καμπάνια

Συζητήθηκαν οι άμεσες και μεσοπρόθεσμες δράσεις για τη μείωση του καπνίσματος, η αυστηρή και καθολική εφαρμογή ενός σύγχρονου, σαφούς και πλήρους νόμου κατά του καπνίσματος, καθώς και η προσπάθεια μείωσης των καπνιστών συνολικά που αποτελεί εθνικό στόχο για την κυβέρνηση.

Όπως αποδεικνύουν, άλλωστε, οι έρευνες, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά ότι η κοινωνία είναι πιο ώριμη από κάθε φορά για την αποδοχή της απαγόρευσης του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους.

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ 1

Αξιολογήθηκε η πορεία της μεγάλης καμπάνιας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών που θα παρουσιαστεί το αμέσως επόμενο διάστημα ενόψει της καθολικής εφαρμογής του νόμου.

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ 2

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών, Θανάσης Κοντογεώργης καθώς και ο Επικεφαλής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον έλεγχο του καπνίσματος, καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Στις 1.434,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,96%

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 48,69 εκατ. ευρώ Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των …