Αστρονομικό ποσό για φωτογραφία του Banksy σε δημοπρασία

Ξεπέρασε τις προσδοκίες το ποσό για το οποίο πωλήθηκε, την περασμένη εβδομάδα σε δημοπρασία στο Sotheby's του Λονδίνου, φωτογραφία του Banksy.

Η φωτογραφία δεν έδειχνε καν το πρόσωπο του ανώνυμου Βρετανού καλλιτέχνη δρόμου, ο οποίος προσέχει ιδιαίτερα να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Top five this week | UK artist Chris Levine’s image Banksy [3D] fetched £35,000 at @Sothebys (against an estimate of £3,000-£5,000) https://t.co/VhDYXAHIC5

— The Art Newspaper (@TheArtNewspaper) September 22, 2019

Δυστυχώς, το «πορτρέτο» δεν δίνει περαιτέρω ενδείξεις. Η φωτογραφία του Κρις Λεβάιν (Chris Levine) δείχνει, σύμφωνα με τον Βρετανό φωτογράφο, το πίσω μέρος του κεφαλιού του Banksy, καλυμμένου με χούντι.

Ήταν μία από τις έξι του Λεβάιν που παρουσιάστηκαν στη διαδικτυακή προσφορά «Chris Levine: Be Light» και οι εκτιμήσεις ανέβαζαν το ποσό που θα μπορούσε να πιάσει στα 3.700 με 6.200 δολάρια. Ο αγοραστής που πλειοδότησε κατέβαλε το ποσό των 43.600 δολαρίων!


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …