Δ. Καραγεωργόπουλος: Για τα χοντροκομμένα ψέματα του Π.Α.ΜΕ

Ο συνδικαλιστικός βραχίονας του ΚΚΕ, δηλαδή το Π.Α.ΜΕ, δε χάνει την ευκαιρία να με στοχοποιεί με συνεχείς ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές στ’ όνομά μου, ακόμα και όταν κατηγορεί την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ και άλλων δυνάμεων για... προσωπική «στοχοποίηση» δικών του στελεχών.

Αυτή τη φορά, με σημερινή ανακοίνωση - απάντηση που εξέδωσε για τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν στελέχη του στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας, αναφέρει: «Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως το σωματείο που μέσα στο Σ/Κ καθοδηγούσε και με φυσική παρουσία στην Καβάλα, ο γνωστός εργοδότης - συνδικαλιστής Καραγεωργόπουλος δεν πήρε απόφαση για απεργία παρά τις προσπάθειες των ταξικών δυνάμεων».

Πέρα από το γεγονός ότι επί της ουσίας αγνοώ σε ποιο σωματείο αναφέρονται, καθώς όλες οι επαφές που είχα στη Βόρεια Ελλάδα και στην Καβάλα, με δεκάδες σωματεία εργαζομένων, αφορούσαν ακριβώς τον προγραμματισμό δράσεων και κινητοποιήσεων σε σειρά κλάδων, αυτό το όποιο εγώ γνωρίζω είναι ότι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας συμμετείχε κανονικά στην απεργία, καλύπτοντας το σύνολο των εργαζομένων του Νομού. Με μισόλογα, υπαινιγμούς και χοντροκομμένα ψέματα, σε λίγο δεν θα πείθουν ούτε τους ψευδοοικοδόμους και τους ψευδοεμποροϋπαλλήλους που πληρώνει και ασφαλίζει το κόμμα για να κάνουν (παρανόμως) τους «συνδικαλιστές», παραπλανώντας τους πραγματικούς εργαζόμενους, σε διάφορους εργασιακούς κλάδους.

Επί του παρόντος, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σύντομα η αλήθεια θα λάμψει. Στο μαραθώνιο δεν έχει καμία απολύτως σημασία ποιος ανεβαίνει πρώτος στο «βατήρα», ποιος είναι πιο γρήγορος στην εκκίνηση, αλλά ποιος έχει «αντοχή» και «φυσική κατάσταση» να τερματίσει πρώτος. Ραντεβού λοιπόν στο τέρμα...

Δημήτρης Καραγεωργόπουλος
Μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …