Γαλλία: Έρευνα της αντιτρομοκρατικής για την πολύνεκρη επίθεση στο Παρίσι

Έρευνα για την πολύνεκρη επίθεση με μαχαίρι στην αστυνομική διεύθυνση στο Παρίσι θα διεξάγει η αντιτρομοκρατική, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του εισαγγελέα.

«Υπό το φως των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι ερευνητές σε αυτό το στάδιο της έρευνας, η αντιτρομοκρατική μονάδα της εισαγγελίας ανέλαβε το απόγευμα την έρευνα για τα γεγονότα που διαπράχθηκαν χθες στο αρχηγείο της αστυνομίας» ανέφερε αξιωματούχος της εισαγγελίας.

Επιπλέον, δικαστική πηγή, με γνώση της υπόθεσης, σημείωσε πως ο εισαγγελέας αντιτρομοκρατίας ανέλαβε την έρευνα μετά την κατάθεση προσώπων του περιβάλλοντος του δράστη και την εξέταση του κινητού τηλεφώνου του.

Υπενθυμίζεται πως, την Πέμπτη, ένας 45χρονος, βοηθός πληροφορικής, επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε τρεις αστυνομικούς και μια διοικητική υπάλληλο μέσα στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης του Παρισιού, προτού τον πυροβολήσει και τον σκοτώσει ένας αστυνομικός.

Παρότι, από τις έρευνες δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να υποστηρίζουν τη διασύνδεση της επίθεσης με την τρομοκρατία, η απόφαση να ξεκινήσει έρευνα της αντιτρομοκρατικής, ενισχύει τις υποψίες.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Reuters, AFP


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

O υπουργός Εθνικής 'Αμυνας βρίσκεται σήμερα στην Ορεστιάδα συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. …