«Ghosteen»: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ των Nick Cave & the Bad Seeds

Το νέο άλμπουμ των Nick Cave & The Bad Seeds, με τίτλο «Ghosteen», κυκλοφόρησε σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Ο διάσημος τραγουδιστής είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του σε μία ανακοίνωση-έκπληξη για τους θαυμαστές του. Το νέο άλμπουμ των Nick Cave & The Bad Seeds είναι χωρισμένο σε δύο μέρη.

Ghosteen – Nick Cave and The Bad Seeds (Global Premiere) Όπως είπε ο ίδιος «τα τραγούδια του πρώτου άλμπουμ είναι τα παιδιά, ενώ τα τραγούδια του δεύτερου άλμπουμ είναι οι γονείς». Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι το συγκρότημα δούλευε πάνω σε καινούργιο υλικό μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, «Skeleton Tree» που είχε βγει το 2016.
Δεν είχαν βγάλει ποτέ επίσημη ανακοίνωση αλλά πριν από λίγο καιρό ο Cave είχε δηλώσει ενθουσιασμένος σχετικά. Η πρώτη που επιβεβαίωσε την είδηση ότι ηχογραφούν δηλαδή νέο άλμπουμ ήταν η γυναίκα του Cave, Suzie Bick, το Σεπτέμβριο του 2018. «Μερικά από τα τραγούδια του αποκαλύπτονται το βράδυ μετά από εφιάλτες», είχε πει. «Είναι τα τραγούδια του πυρετού του».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα πρόστιμα ύψους σε 11 επιχειρήσεις – Σκρέκας: «Αδιαπραγμάτευτη η τήρηση της νομιμότητας»

Αφορούν παραβάσεις των διατάξεων για πλασματικές εκπτώσεις και προσφορές, αλλά και μη ορθή τήρηση της …