«The Walking Dead»: Αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα

«Αν δεν προστατέψεις ό,τι σου ανήκει, αργά ή γρήγορα θα ανήκει σε κάποιον άλλο». Η θρυλική σειρά «The Walking Dead», που εισήγαγε το κοινό σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, που κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της τηλεόρασης και να μεταμορφωθεί σε ένα φαινόμενο της pop κουλτούρας, επιστρέφει με νέα επεισόδια.

O δέκατος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 22.40.

Η προσπάθεια ενός άνδρα να βρει την οικογένειά του πριν από δέκα χρόνια, ήταν μόνο η αρχή για τη σειρά – φαινόμενο. Μέσα από εννέα κύκλους επεισοδίων, η οικογένεια του «The Walking Dead» μεγάλωσε, δημιούργησε μικρές κοινωνίες οι οποίες πάλεψαν, επιβίωσαν και έδωσαν ζωή σε μια νέα γενιά.

Στον νέο κύκλο, έχει φτάσει η Άνοιξη και οι κοινωνίες ακόμα συνέρχονται από την επίδειξη δύναμης της Alpha. Έχουν απρόθυμα αποδεχθεί τα σύνορα που τους επιβλήθηκαν, αν και ο βαρύς χειμώνας τις ανάγκασε να τα παραβιάσουν.

Οι επιζώντες οργανώνονται και εξοπλίζονται, όμως, οι Whisperers βαδίζουν ανάμεσα στους νεκρούς και η μάχη φαίνεται χαμένη. Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα επηρεάζει τις κοινότητες και αυξάνει τις εσωτερικές διαμάχες.

gkoul@naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …