Από ρεύμα υψηλής τάσης χτυπήθηκε 45χρονος τεχνίτης εργολαβικού συνεργείου της ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος μαζί με άλλους τεχνίτες πραγματοποιούσε εργασίες σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Τ..

Νεκρός από ηλεκτροπληξία 45χρονος εναερίτης

Από ρεύμα υψηλής τάσης χτυπήθηκε 45χρονος τεχνίτης εργολαβικού συνεργείου της ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος μαζί με άλλους τεχνίτες πραγματοποιούσε εργασίες σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το τραγικό συμβάν συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία του χωριού Αργολικό, κοντά στο Ναύπλιο, όπου εκτελούνταν εργασίες από το συνεργείο του εργολάβου.

Ο άτυχος άνδρας, που είχε μεγάλη εμπειρία στη δουλειά του, ήταν πατέρας 2 παιδιών, είχε ανέβει στην κολώνα της ΔΕΗ και εργαζόταν όταν χτυπήθηκε από το ρεύμα της κολόνας κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, διαπιστώθηκε πως ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

The post Νεκρός από ηλεκτροπληξία 45χρονος εναερίτης appeared first on iskra.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …