Α' Μάγειρας

Euphoria Retreat

Α' Μάγειρας

Το Euphoria Retreat, το πρώτο oλιστικό destination spa στην Ελλάδα, που βρίσκεται στον Μυστρά, είναι ένα νέο spa που ήδη συγκαταλέγεται σε ένα από τα καλύτερα destination spa στην Ευρώπη. Η προσέγγισή μας είναι μοναδική και ολιστική, συνδυάζοντας την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και την ιπποκρατική ιατρική με την πρακτική της κινεζικής ιατρικής. Ένα μοναδικό συγκρότημα, το οποίο αποτελείται μεταξύ άλλων από 45 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ένα εστιατόριο που το μενού του βασίζεται στη μεσογειακή υγιεινή διατροφή, 15 πολυτελείς αίθουσες περιποίησης, μία μοναδική σφαιρική πισίνα με υδροθεραπείες, έναν πολυχώρο με σάουνα, χαμάμ, tepidarium, ατμόλουτρο και ένα σύγχρονο γυμναστήριο.

Αυτή την περίοδο θα θέλαμε να εντάξουμε στην ομάδα μας έναν ή μία Α' Μάγειρα/ισσα με μαγειρικό ταλέντο στην υγιεινή διατροφή.

Προσόντα / προϋποθέσεις:

  • Δίπλωμα τουριστικής ή μαγειρικής σχολής
  • Διετής προϋπηρεσία στην ίδια θέση κατά προτίμηση σε ξενοδοχείο ή εστιατόριο 4 ή 5 αστέρων με υψηλά πρότυπα
  • Καλή γνώση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στην κουζίνα σύμφωνα με τις πολιτικές και διαδικασίες HACCP με υπευθυνότητα για την τήρησή τους στην καθημερινή λειτουργία
  • Καλές γνώσεις αγγλικών σε γραπτό και προφορικό λόγο

Παρακαλώ όπως υποβάλετε το βιογραφικό σας με μια πρόσφατη φωτογραφία.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιο είναι το σχέδιο δράσης της Κομισιόν για τις ελλείψεις προσωπικού - Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Schmit και Ferreira εξηγούν στο Skaigr

Εκατομμύρια άνεργοι στην Ευρώπη αλλά επιχειρήσεις δε βρίσκουν προσωπικό - Τι λένε οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Νικολά …