Κινητοποίηση έξω από την πύλη του εργοστασίου «VENUS» στη Βέροια πραγματοποίησαν την Παρασκευή το Συνδικάτο Εργαζομένων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας – Πέλλας και ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «..

Βέροια: Κοινή κινητοποίηση εργατών και αγροτών στο “Venus”

Κινητοποίηση έξω από την πύλη του εργοστασίου «VENUS» στη Βέροια πραγματοποίησαν την Παρασκευή το Συνδικάτο Εργαζομένων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας – Πέλλας και ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας».

Σε ανακοίνωσή τους, το Συνδικάτο και ο Αγροτικός Σύλλογος καταγγέλλουν ότι η εργοδοσία του κονσερβοποιείου «Venus» δεν ανανέωσε τις συμβάσεις 4 εργαζομένων που δούλευαν για πολλά χρόνια με συμβάσεις εργασίας στο εργοστάσιο, λόγω της συνδικαλιστικής τους δράσης.

The post Βέροια: Κοινή κινητοποίηση εργατών και αγροτών στο “Venus” appeared first on iskra.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …