Γαλλία - Τουρκία: Αμετανόητοι οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές - Χαιρέτισαν πάλι στρατιωτικά

Γαλλία - Τουρκία: Αμετανόητοι οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές - Χαιρέτισαν πάλι στρατιωτικά

Η Τουρκία μπορεί να πήρε την ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με την Γαλλία αλλά τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι οπαδοί της συνέχισαν να προκαλούν.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Τουρκίας ισοφάρισε στο τέλος αλλά κινδυνεύει με αποκλεισμό από την ΟΥΕΦΑ καθώς οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές πάλι χαιρέτησαν στρατιωτικά τους οπαδούς τους.

Υπενθυμίζεται πως στη διάρκεια του αγώνα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Τουρκίας, οπαδοί της χαιρετούσαν στρατιωτικά, κίνηση που παραπέμπει στην εισβολή της χώρας τους στην Συρία.

{https://twitter.com/YahooActuFR/status/1183816142974062593?s=20}

Πάντως, οι Τούρκοι οπαδοί σεβάστηκαν τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας και δεν αποδοκίμασαν, παρά το γεγονός ότι στο Stade de France έδωσαν το παρών 30.000 φιλοξενούμενοι.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …