ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα οι πληρωμές σε ΚΕΑ, προνοιακά επιδόματα και επίδομα ενοικίου - Οι ημερομηνίες

ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα οι πληρωμές σε ΚΕΑ, προνοιακά επιδόματα και επίδομα ενοικίου - Οι ημερομηνίες

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, επίδομα ενοικίου, ΚΕΑ, προνοιακά επιδόματα, επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων, στεγαστικής συνδρομής και ομογενών.

Ειδικότερα

- καταβάλλονται τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου

- καταβάλλεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

- καταβάλλονται οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Νοεμβρίου

- τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 θα καταβληθούν για τον μήνα Οκτώβριο.

- καταβάλλεται το Επίδομα ενοικίου στέγασης μηνός Οκτωβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …