Guns N' Roses: Εντυπωσιακό ρεκόρ για το «Sweet Child O' Mine»

Το εμβληματικό τραγούδι «Sweet Child O' Mine» των Guns N' Roses είναι το πρώτο '80s βίντεο που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube.

Τριάντα και πλέον χρόνια μετά το θεαματικό ξεκίνημα της καριέρας τους, οι Guns N' Roses εξακολουθούν να καταρρίπτουν ρεκόρ. Το πιο πρόσφατο τους κατόρθωμα έχει να κάνει με το βίντεο του πιο διάσημου ίσως τραγουδιού τους, «Sweet Child O' Mine», που μόλις ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο θεάσεις (views) στο YouTube – το πρώτο κλιπ από τα '80s που καταφέρνει κάτι τέτοιο.
Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine Το βίντεο κυκλοφόρησε το 1987 συνοδεύοντας μία από τις μεγάλες επιτυχίες του εμβληματικού ντεμπούτου άλμπουμ του γκρουπ, «Appetite for Destruction», και απεικονίζει την μπάντα ενώ κάνει πρόβες στο Mendiola's Ballroom στην Καλιφόρνια.
Στο βίντεο εμφανίζονται, επίσης, εκπρόσωποι του «συνεργείου» του συγκροτήματος καθώς και κάποιες από τις τότε φιλενάδες των μελών του. Guns N' Roses - November Rain

Το εντυπωσιακό είναι ότι πρόσφατα οι Guns N' Roses έσπασαν και το αντίστοιχο φράγμα στο YouTube για τα βίντεο των '90s με το «November Rain», του 1992, να γίνεται το πρώτο κλιπ εκείνης της δεκαετίας που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …