Times: Ο Τζόνσον εγκαταλείπει την απειλή για άτακτo Brexit

Times: Ο Τζόνσον εγκαταλείπει την απειλή για άτακτo Brexit

Ο Μπόρις Τζόνσον εγκαταλείπει την απειλή για μια άτακτη έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ στο εκλογικό μανιφέστο του Συντηρητικού του Κόμματος για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, γράφει σήμερα η εφημερίδα Times, προσθέτοντας ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός θα επικεντρωθεί στο να επιτύχει την έγκριση της συμφωνίας του με την ΕΕ για το Brexit.

Ο Τζόνσον είχε προηγουμένως δεσμευτεί για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ με ή χωρίς συμφωνία στις 31 Οκτωβρίου, προτού ωστόσο το βρετανικό κοινοβούλιο τον αναγκάσει να ζητήσει παράταση της διαδικασίας ως τις 31 Ιανουαρίου.

Ο Μπόρις Τζόνσον διαβεβαίωσε ότι η συμφωνία του για το Brexit θα δώσει στη Βρετανία τον «πλήρη έλεγχο», μετά την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η δήλωση αυτή έρχεται λίγες ώρες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ενδεχομένως θα εμποδίσει τη σύναψη μιας εμπορικής συμφωνίας στο μέλλον μεταξύ των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

«Σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, οποιοσδήποτε την κοιτάξει, μπορεί να δει ότι η Βρετανία έχει τον πλήρη έλεγχο» είπε ο Τζόνσον στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ερωτηθείς σχετικά με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …