Γεωργιάδης: Σύγχρονος Κασιδιάρης ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης για την χθεσινή στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή για την Novartis.

«Νομίζω ότι χθες η Βουλή χειρίστηκε το θέμα σωστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε χθες για να κάνει σόου. Ήθελαν το σόου που αστυνομικοί θα τράβαγαν έξω τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο. Θα φώναζαν αυτοί για το κράτος της Δεξιάς που επανέρχεται. Πήγε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν ένα σόου και αυτό δεν τους βγήκε», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε: «Η Βουλή έχει κανονισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε την φρουρά για να βγάλει έξω τον Κασιδιάρη. Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο. Αν ένας της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τον κανονισμό είναι κακό αλλά αν τον παραβιάζει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός Να τελειώσει η πλάκα. Νόμοι ισχύουν για όλους το ίδιο. Η συμπεριφορά του Κασιδιάρη, του Τζανακόπουλου και του Πολάκη ως προς τον σεβασμό του κανονισμού της Βουλής σ’ αυτή την περίπτωση είναι ίδια».

Μάλιστα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιθυμεί να μην εξεταστεί από την Προανακριτική ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής. «Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δώσει μάχη 4,5 χρόνια για να μην μιλήσει ο Φρουζής. Ο ΣΥΡΙΖΑ μάχεται να μην μιλήσει ο Φρουζής. Ο κ. Τασούλας έχει δει τι έγινε χθες και την επόμενη φορά θα έχει λάβει τα μέτρα του», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Πηγή: skai.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …