'Ενα παραλίγο μοιραίο ραντεβού ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ απέτρεψε η έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας. Περίπου 300 οπαδοί του «Δικεφάλου» κατευθύνονταν μέσω τρένου από τη Θεσσα..

Η αστυνομία απέτρεψε σύγκρουση οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

Η αστυνομία απέτρεψε σύγκρουση οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

'Ενα παραλίγο μοιραίο ραντεβού ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ απέτρεψε η έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας.

Περίπου 300 οπαδοί του «Δικεφάλου» κατευθύνονταν μέσω τρένου από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, ώστε να αναχωρήσουν για την Κρήτη προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη Super League.

Η είδηση φαίνεται πως είχε διαρρεύσει στους οπαδικούς κύκλους με αποτέλεσμα περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού να στήσουν καρτέρι σε σταθμό του Προαστιακού (Λεύκα) περιμένοντας την άφιξη του τρένου.

Ωστόσο, η ελληνική αστυνομία που ήταν ενήμερη για το επερχόμενο... συναπάντημα, ακινητοποίησε το τρένο στο σταθμό του Ρέντη, προλαβαίνοντας τα χειρότερα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις οι οπαδοί του Ολυμπιακού πληροφορήθηκαν την εξέλιξη, άναψαν εστίες φωτιάς κοντά στις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα να υπάρξει επέμβαση από τα ΜΑΤ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …