Στο νοσοκομείο Σερρών νοσηλεύεται με θλαστικά τραύματα 9χρονο αγόρι που δέχτηκε επίθεση από τρία σκυλιά ράτσας «κάνε κόρσο», έξω από την πόλη των Σερρών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος γιος του..

Σέρρες: Στο νοσοκομείο από επίθεση τριών σκύλων 9χρονος

Στο νοσοκομείο Σερρών νοσηλεύεται με θλαστικά τραύματα 9χρονο αγόρι που δέχτηκε επίθεση από τρία σκυλιά ράτσας «κάνε κόρσο», έξω από την πόλη των Σερρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη άνοιξε την πόρτα του κτήματός τους, με αποτέλεσμα να βγουν έξω τα σκυλιά και να δαγκώσουν στο αριστερό πόδι και στο κεφάλι τον 9χρονο, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο.

Ο 24χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ότι δάγκωσαν και τον ίδιο. Η μητέρα του 9χρονου, η οποία άκουσε τα γαβγίσματα και βγήκε έξω, είπε ότι η ίδια και το παιδί χρειάστηκε να καταφύγουν σε σπίτι για να προστατευτούν.

O ιδιοκτήτης κι ο γιος του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Τα σκυλιά είχαν βιβλιάριο υγείας, ενώ παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση για λύσσα.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …