Νεκρή μέσα στο σπίτι της που βρισκεται στην οδό Κλειούς, στην περιοχή του Ψάχου εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής. H γυναίκα έμενε μόνη της στο σπίτι και οι γείτονες είν..

Πάτρα: Νεκρή στο σπίτι της εντοπίστηκε ηλικιωμένη

Πάτρα: Νεκρή στο σπίτι της εντοπίστηκε ηλικιωμένη

Νεκρή μέσα στο σπίτι της που βρισκεται στην οδό Κλειούς, στην περιοχή του Ψάχου εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.

H γυναίκα έμενε μόνη της στο σπίτι και οι γείτονες είναι που κινητοποίησαν τις αρχές καθώς δεν την είχαν δει, γεγονός που τους προκάλεσε ανησυχία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι μπαίνοντας μέσα στο σπίτι αντίκρισαν την σορό της άτυχης 92χρονης.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα κατέληξε από φυσικά αίτια, ενώ σαφείς απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: patrastimes.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …