Κίτρινα γιλέκα: Συνεχίζεται η ένταση στο Παρίσι - 120 συλλήψεις (video)

Συνεχίζεται η ένταση στο Παρίσι, στις διαδηλώσεις που διοργανώθηκαν το Σάββατο με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη των διαδηλώσεων των "κίτρινων γιλέκων. Έγιναν περισσότερες από 120 συλλήψεις.
Η γαλλική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων στα βορειοδυτικά του Παρισιού, προκειμένου να απωθήσει τους διαδηλωτές οι οποίοι είχαν στήσει οδοφράγματα, είχαν βάλει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και πετούσαν πέτρες και μπουκάλια κατά των αστυνομικών.

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν προκειμένου να αποτρέψουν μερικές εκατοντάδες διαδηλωτές από την κατάληψη της περιφερειακής οδού του Παρισιού ενώ η αστυνομία απομάκρυνε περίπου 300 διαδηλωτές από την πλατεία της Ιταλίας. Για λογούς ασφαλείας οι αρχές έκλεισαν ένα εμπορικό κέντρο.

Όλο το Σαββατοκύριακο έχουν αναγγελθεί πάνω από 270 κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα.

Tear gas deployed against #YellowVests ahead of one-year anniversary #Paris
LIVE NOW: https://t.co/wPXf0gZa4z pic.twitter.com/VuBmYbWUA0

— Ruptly (@Ruptly) November 16, 2019

ΑΜΠΕ - skai.gr

Πηγή: skai.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …