Ώρα μηδέν για το κοινωνικό μέρισμα που θα δοθεί τα Χριστούγεννα σε χιλιάδες οικογένειες. Τα σενάρια τελειώνουν και έφτασε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια. Όλες οι τελευταίες πληροφορίες από το Dikaiologiti..

Κοινωνικό μέρισμα: Αποκαλυπτήρια για τον «μποναμά»

Κοινωνικό μέρισμα: Αποκαλυπτήρια για τον «μποναμά»

Ώρα μηδέν για το κοινωνικό μέρισμα που θα δοθεί τα Χριστούγεννα σε χιλιάδες οικογένειες. Τα σενάρια τελειώνουν και έφτασε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια. Όλες οι τελευταίες πληροφορίες από το Dikaiologitika News.

Αποκαλυπτικός για το κοινωνικό μέρισμα ήταν και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στο περιθώριο του 2ου Συνέδριου για την Αντιμετώπιση των «Κόκκινων» Δανείων.

Ο τρόπος διανομής του «μποναμά» που θα δοθεί ως κοινωνικό μέρισμα, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα θα αποφασιστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες με τον πρωθυπουργό.

Όπως είπε ο ίδιος, υπάρχει υπέρβαση του στόχου και το ποσό θα είναι χαμηλότερο των 500 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, σχεδόν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθεί το υπερπλεόνασμα με τη μορφή Κοινωνικού Eπιδόματος Αλληλεγγύης.

Όπως έγκαιρα σας έχει ενημερώσει το Dikaiologitika News, το φετινό κοινωνικό μέρισμα θα είναι χαμηλότερο από τα ποσά πoυ δόθηκαν πέρσι και πρόπερσι.

Πέρσι το κονδύλι που δόθηκε για την παροχή κοινωνικού μερίσματος ξεπέρασε τα 800 εκατ. ευρώ ενώ φέτος με δυσκολία το ποσό θα φτάσει τα 400 εκατ.

Κατά συνέπεια, αυτό θα έχει επιπτώσεις σε δικαιούχους και ποσά.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί και φέτος.

Όλες οι πληροφορίες λένε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το συνολικό ποσό και ο τρόπος διανομής του κοινωνικού μερίσματος.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …