Το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων και τον καθορισμό των εξεταστικών κέντρων για τον γραπτό διαγωνισμό στο πλαίσιο της Προκήρυξης 1Γ/2019 (Φ.Ε.Κ. 5/18.03.2019 και Φ.Ε.Κ. 15/02.05.2019/Τεύχος Προκηρύξεων..

ΑΣΕΠ: Τo πρόγραμμα εξετάσεων και τα εξεταστικά κέντρα για τον διαγωνισμό της ΤτΕ

Το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων και τον καθορισμό των εξεταστικών κέντρων για τον γραπτό διαγωνισμό στο πλαίσιο της Προκήρυξης 1Γ/2019 (Φ.Ε.Κ. 5/18.03.2019 και Φ.Ε.Κ. 15/02.05.2019/Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση 60 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, αυτό έχει ως εξής:

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες: Αχαΐας (Πάτρα), Βορείου Τομέα Αθηνών, Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου.

Oι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα εξεταστούν, πατώντας εδώ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γερμανία: Ο πληθωρισμός υποχωρεί, αλλά η ανησυχία παραμένει

Ευχάριστα νέα στη Γερμανία για τον πληθωρισμό, που υποχωρεί σε χαμηλά τριετίας. Προβληματίζει ωστόσο η …