Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατηγορείται ένας άνδρας που συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από αξιοποίηση στοιχείων από τον ορ..

Σύλληψη για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατηγορείται ένας άνδρας που συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από αξιοποίηση στοιχείων από τον οργανισμό NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), σύμφωνα με τα οποία χρήστης, εντός της ελληνικής επικράτειας, κατείχε και διακινούσε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Από την άμεση ψηφιακή ανάλυση προέκυψαν τα στοιχεία της ταυτότητά του και η διεύθυνση κατοικίας του.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της τοπικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, πραγματοποίησε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι και κινητό τηλέφωνο με κάρτα sim.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν πλήθος φωτογραφιών και βίντεο που περιείχαν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων και ο άνδρας συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία, η οποία τον παρέπεμψε σε κύρια ανάκριση.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …