Φαίνεται πως η ατυχία κυνηγά τον γνωστό ηθοποιό και δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρο, αφού πριν από λίγες μέρες έπεσε θύμα κλοπής έξω από το θέατρο, ένα νέο περιστατικό ήρθε ν..

Γιάννης Βούρος: Το ατύχημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο (pic)

Γιάννης Βούρος: Το ατύχημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο (pic)

Φαίνεται πως η ατυχία κυνηγά τον γνωστό ηθοποιό και δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρο, αφού πριν από λίγες μέρες έπεσε θύμα κλοπής έξω από το θέατρο, ένα νέο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στην ατυχία του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης καθώς περπατούσε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, σύμφωνα με το filadelfia-xalkidona.gr, στραβοπάτησε και γύρισε το πόδι του.

Το βράδυ όμως και μετά από έντονους πόνους πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ζημιά στο μετατάρσιο και του τοποθετήθηκε γύψος.

Ο γνωστός ηθοποιός και Δήμαρχος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με το πόδι του στον γύψο ενώ το περιποιούνταν οι γιατροί, ανακοινώνοντας στη λεζάντα που την συνόδευε ότι η θεατρική παράσταση «Σπασμένο γυαλί» ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της.

giannghs boyros podi

«Τελικά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάποια στιγμή στα χέρια του μάγου Νίκου Σούρα θα πέσουμε. Πέρα από τα “ευχαριστώ” προς αυτόν, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τους δημότες μας της Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας καθώς για λίγες ημέρες θα είμαι σχετικά δυσεύρετος αλλά και από τους θεατές της θεατρικής παράστασης “Σπασμένο γυαλί” καθώς οι παραστάσεις μετά μεγάλης μου λύπης είναι αυτονόητο ότι ματαιώνονται. Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …