Εργασίες αποξήλωσης-επανατοποθέτησης γέφυρας σήμανσης προγραμματίστηκαν στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου με την Πέτρου Ράλλη, εντός των δήμων Νίκαιας- Άγ. Ιωάννη-Ρέντη. Θα γίνουν τ..

Λ. Κηφισού: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο της Π. Ράλλη

Εργασίες αποξήλωσης-επανατοποθέτησης γέφυρας σήμανσης προγραμματίστηκαν στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου με την Πέτρου Ράλλη, εντός των δήμων Νίκαιας- Άγ. Ιωάννη-Ρέντη.

Θα γίνουν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου (με εναλλακτική ημερομηνία την 1η Δεκεμβρίου), από 06.30 έως 14.30, και θα επιφέρουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως εξής:

  • Σταδιακή διακοπή στην αριστερή και στις δύο δεξιές λωρίδες, στο τμήμα της 700μ. πριν τη συμβολή του ανισόπεδου κόμβου της με την Π. Ράλλη έως και 200μ. μετά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
  • Σταδιακή διακοπή στην αριστερή λωρίδα, στο τμήμα της 500μ. μετά τη συμβολή του ανισόπεδου κόμβου της με την Π. Ράλλη έως 200μ. πριν, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Κατά τις εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβουλευτές: Τι μισθό παίρνουν και πότε βγαίνουν στη σύνταξη

Εκτός από την ανάγκη προσφοράς και ενασχόληση με τα κοινά κτλ, οι υποψήφιοι έχουν και …