Η ηθοποιός Τζέιν Γκάλογουεϊ Χέιτζ, που έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της σε σειρές όπως το «Glee» και το «Big Bang Theory», πέθανε σε ηλικία 78 ετών. Η Τζέιν Γκάλογουεϊ Χέιτζ πέθανε από καρδιακή ανεπ..

Πέθανε η ηθοποιός Τζέιν Γκάλογουεϊ Χέιτζ

Η ηθοποιός Τζέιν Γκάλογουεϊ Χέιτζ, που έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της σε σειρές όπως το «Glee» και το «Big Bang Theory», πέθανε σε ηλικία 78 ετών.

Η Τζέιν Γκάλογουεϊ Χέιτζ πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια σε νοσοκομείο του Ιλινόι την περασμένη εβδομάδα, όπως επιβεβαίωσε στο The Hollywood Reporter η κόρη της Έιμι Ρίτσαρντσον.
Η Τζέιν Γκάλογουεϊ Χέιτζ συμμετείχε σε σειρές όπως το «ER» και το «Grey's Anatomy» ενώ παράλληλα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο ξεκίνημα της καριέρας ηθοποιών όπως ο Στιβ Καρέλ, ο Ρίτσαρντ Κάιντ και ο Έρικ Στόουνστριτ καθώς διατηρούσε στο Σικάγο το δικό της πρακτορείο casting. Σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, στο Twitter, o Έρικ Στόουνστριτ έκανε λόγο για «μία σπουδαία φίλη και μέντορα» αναγνωρίζοντάς της τον ρόλο που έπαιξε στην καριέρα του. «Με έβαλε στον δρόμο που βρίσκομαι τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Jane was the first casting director to ever call me in for an audition in Chicago. She became a great friend and mentor. I tried to always make sure she knew she had a starring role in my career. She put me on that path I’m on.
I wish i could have said thank you one more time. https://t.co/zPAHtzPByJ

— Eric Stonestreet (@ericstonestreet) November 21, 2019

Η Χέιτζ πούλησε το πρακτορείο της το 1997 για να αφιερωθεί στην καριέρα της. Πέρα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές εμφανίστηκε σε ταινίες όπως το «I Know Who Killed Me», το 2007, αλλά και το «The Straight Story», του Ντέιβιντ Λιντς, το 1997.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η ευχή του πρωθυπουργού για την Καθαρά Δευτέρα - Πώς γιόρτασε τα κούλουμα

Επέστρεψε στην Αθήνα από το Κάιρο ο πρωθυπουργός  Στην ύπαιθρο ως είθισται αυτήν την ημέρα, …