Το πέρασμα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης», «έπνιξε» την Κινέτα, προκαλώντας βιβλική καταστροφή, ενώ κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας οι δρόμοι «άνοιξαν», αυτοκίνητα παρασύρθηκαν μέ..

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κινέττα, κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, μεγάλες καταστροφές (video)

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κινέττα, κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, μεγάλες καταστροφές (video)

Το πέρασμα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης», «έπνιξε» την Κινέτα, προκαλώντας βιβλική καταστροφή, ενώ κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές.

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας οι δρόμοι «άνοιξαν», αυτοκίνητα παρασύρθηκαν μέσα στις λάσπες και σταμάτησαν πάνω σε δέντρα, ενώ αρκετά σπίτια πλημμύρισαν από τα ορμητικά λασπόνερα και κάποιο ηλικιωμένοι εγκλώβισαν.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε στην διάρκεια της νύχτας δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς ανθρώπων λόγω της κακοκαιρίας κυρίως στην Κινέττα, αλλά και από τριγύρω περιοχές.

kineta kataigides

Μεγάλες καταστροφές σε υποδομές, οικίες, επιχειρήσεις και περιουσίες της Κινέττας προκλήθηκαν τη νύχτα από τους χείμαρρους που ξεχείλισαν, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ενημέρωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.

kinetta

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη έχουν μεταβεί στην περιοχή δύο συνεργεία της Περιφέρειας για την καταγραφή των ζημιών στις επιχειρήσεις.

Περισσότερα από 20 βαρέων τύπου μηχανήματα μαζί με αυτά του δήμου Μεγαρέων επιχειρούν για την αποκατάσταση των υποδομών και τυχόν απεγκλωβισμούς.

kineta kataigides01

Ενδεικτικό της δύσκολης νύχτας που πέρασε η Κινέτα είναι και οι δηλώσεις που έκανε στον ΣΚΑΪ ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς. «Στην Κινέτα κινδύνευσαν ζωές», σημείωσε, την ώρα που στο σημείο έφτασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αναφέρεται επίσης ότι λόγω των έντονων βροχοπτώσεων υπερχείλισε και το ρέμα Πίκκα, με αποτέλεσμα να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …