«Όταν εκδικαστεί η έφεσή μου, δεν πρόκειται να ακουστεί από μένα καμιά μεταμέλεια», δήλωσε από τη φυλακή ο Μπιλ Κόσμπι σε πρόσφατη συνέντευξή του. Αν κάποιος ο οποίος έχει καταδικαστεί ως βίαιος σεξ..

Μπιλ Κόσμπι: «...δεν πρόκειται να ακουστεί από μένα καμιά μεταμέλεια»

«Όταν εκδικαστεί η έφεσή μου, δεν πρόκειται να ακουστεί από μένα καμιά μεταμέλεια», δήλωσε από τη φυλακή ο Μπιλ Κόσμπι σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Αν κάποιος ο οποίος έχει καταδικαστεί ως βίαιος σεξουαλικός παραβάτης επιθυμεί να κάνει έφεση με αίτημα την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους, θα πρέπει τουλάχιστον να είναι διατεθειμένος να δηλώσει ειλικρινή μεταμέλεια για τις πράξεις του. Ο Μπιλ Κόσμπι όμως, δηλώνει από την φυλακή ότι προτιμά να εκτίσει την ποινή δεκαετούς κάθειρξης που του επιβλήθηκε πέρυσι παρά να δείξει μεταμέλεια.
Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο BlackPressUSA.com πριν μερικές μέρες από το κελί του ο 82χρονος κωμικός. Αυτή είναι η πρώτη του συνέντευξη μετά από την καταδίκη του.
Πάνω από 60 γυναίκες εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια για να δηλώσουν ότι ο Κόσμπι σε βάθος χρόνου τις είχε βιάσει ή κακοποιήσει σεξουαλικά, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις το αδίκημα είχε παραγραφεί. Τελικά, ο διάσημος ηθοποιός καταδικάστηκε μόνο για τη νάρκωση και την σεξουαλική κακοποίηση της καθηγήτριας Άντρεα Κόνσταντ το 2004.
«Εγώ ήμουν εκεί, εγώ ξέρω τι συνέβη. Δεν με απασχολούν οι καταθέσεις ανθρώπων που δεν ήταν εκεί. Δεν μπορούν να γνωρίζουν. Ήταν όλα στημένα στη δίκη. Το σώμα των ενόρκων ήταν μια απάτη» δήλωσε ο Κόσμπι. Αν απορριφθεί η έφεση που υπέβαλλαν οι δικηγόροι του τον Ιούνιο που μας πέρασε, το πιο πιθανό είναι ότι θα υποχρεωθεί να εκτίσει τα οκτώμισι εναπομείναντα χρόνια της ποινής του, κάτι που δεν φαίνεται πάντως να τον προβληματίζει ιδιαίτερα αν κρίνει κανείς από την ευδιαθεσία με την οποία αντιμετώπισε τις ερωτήσεις στη συνέντευξή του, περιγράφοντας μάλιστα το κελί του ως «ρετιρέ».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός στα Χανιά ανατολικά της Γαύδου

Σεισμός τώρα στα Χανιά μεγέθους 3.5 Ρίχτερ με επίκεντρο 6 χιλιόμετρα ανατολικά της Γαύδου   …