Έρευνες ξεκίνησε η Ελληνική Αστυνομία για την αιφνιδιαστική επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους το βράδυ της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου ο σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Χα..

Έκτακτο: 'Ερευνα της ΕΛΑΣ για την επίθεση στον σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη

Photo: Eurokinissi

Έρευνες ξεκίνησε η Ελληνική Αστυνομία για την αιφνιδιαστική επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους το βράδυ της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου ο σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Χαλάνδρι.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

Το κείμενο της ανακοίνωσης της ΕΛΑΣ έχει ως εξής: «Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής διενεργείται προανάκριση σχετικά με απρόκλητη επίθεση σε βάρος συνεργάτη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή του Χαλανδρίου, από άγνωστο δράστη, ο οποίος του προκάλεσε σωματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματός του».

Άγνωστοι φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον Γιάννη Αναστασάκο και του έστησαν ενέδρα στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του.

Οι δράστες τον χτύπησαν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Παρά τις αναζητήσεις, δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Ο σύμβουλος του υπουργού τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του δεν ήταν σοβαρή και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πάρει ήδη εξιτήριο.

Το θύμα είναι έμπιστος συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και χειρίζεται διάφορα θέματα. Η επίθεση σε βάρος του έχει προκαλέσει ανησυχία στη λεωφόρο Κατεχάκη, ενώ ειδικές υπηρεσίες ερευνούν ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikailogitika News η επίθεση που δέχθηκε ο συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται με διαφορές μεταξύ οπαδών αθλητικών σωματείων και όχι με άλλες γενικότερες υποθέσεις που χειρίζεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …