Να φύγουν άμεσα όλοι οι εργολάβοι από το Νοσοκομείο «Αττικό» και όλα τα νοσοκομεία απαιτεί το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου, τονίζοντας ότι πρέπει να προσληφθούν εργαζόμενοι με μόνιμη και σταθε..

Εργαζόμενοι στο “Αττικό”: Να φύγουν οι εργολάβοι από το νοσοκομείο!

αττικό

Να φύγουν άμεσα όλοι οι εργολάβοι από το Νοσοκομείο «Αττικό» και όλα τα νοσοκομεία απαιτεί το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου, τονίζοντας ότι πρέπει να προσληφθούν εργαζόμενοι με μόνιμη και σταθερή εργασία.

Με το αίτημα αυτό, το σωματείο πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της 2ης ΥΠΕ, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 2 μ.μ.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι «η απόφαση για εκδίωξη ή όχι των εργολάβων είναι πολιτική επιλογή» και προσθέτει πως η κυβέρνηση πρέπει να εγγυηθεί χωρίς προσχήματα τη δουλειά όλων των ήδη εργαζομένων στην εργολαβία. «Έχει τρόπο να νομοθετήσει δίκαια και καθαρά, ώστε όλοι οι εργολαβικοί εργαζόμενοι να προσληφθούν με μόνιμη σταθερή δουλειά. Έτσι κι αλλιώς οι ελλείψεις προσωπικού είναι τεράστιες και οι ανάγκες πολλές».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για «ντιλαρίσματα» πίσω από τις κουρτίνες, όπως καταδεικνύουν οι …