Να καταβληθούν νωρίτερα οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2020 αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης(ΕΦΚΑ). Συγκεκριμένα, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί, ως εξής: Οι συντ..

ΕΦΚΑ: Νωρίτερα οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2020

Να καταβληθούν νωρίτερα οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2020 αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης(ΕΦΚΑ).

Συγκεκριμένα, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί, ως εξής:

  • Οι συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), στις 18 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη, αντί της 24ης Δεκεμβρίου 2019.
  • Οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή, αντί της 30ής Δεκεμβρίου 2019.

Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …