Ολλανδία: Συνελήφθη 35χρονος ως ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε έναν 35χρονο άνδρα ως ύποπτο ότι ενεπλάκη στην επίθεση με μαχαίρι που προκάλεσε τον τραυματισμό τριών ανθρώπων χθες, σε εμπορικό δρόμο της Χάγης.

"Μετά την επίθεση με μαχαίρι που διαπράχθηκε στην οδό Γκρότε Μαρκτ, ένας 35χρονος συνελήφθη στο κέντρο της Χάγης", ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης στο Twitter διευκρινίζοντας ότι ο άνδρας "δεν είχε σταθερή κατοικία".

"Θα μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα όπου θα ανακριθεί", πρόσθεσε η αστυνομία.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι επεξεργαζόταν "διάφορα σενάρια" και ότι ήταν πολύ νωρίς να "προβεί σε εικασίες για" τον τρομοκρατικό χαρακτήρα της επίθεσης αυτής.

Τα τρία θύματα επέστρεψαν στα σπίτια τους αργά το βράδυ της Παρασκευής, μετά την εισαγωγή τους σε νοσοκομείο και τη σύντομη νοσηλεία τους. Πρόκειται για τρεις εφήβους, δύο 15χρονα κορίτσια και ένα 13χρονο αγόρι, που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, σύμφωνα με την αστυνομία την οποία επικαλείται το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Η επίθεση που σημειώθηκε μερικές ώρες μετά την επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου από έναν πρώην κρατούμενο που είχε καταδικαστεί για τρομοκρατία ο οποίος μαχαίρωσε θανάσιμα δύο ανθρώπους, προκάλεσε τρόμο στη Χάγη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το Περιστέρι θα επισκεφθεί την Τρίτη ο Νίκος Ανδρουλάκης

To πρόγραμμα του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη αναλυτικά Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στις …