Τα όσα έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, ενδέχεται να στοιχίσουν στους «ερυθρόλευκους» τιμωρία της έδρας τους μέχρι και τέσσερι..

Κίνδυνος για «κεκλεισμένων των θυρών» στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κίνδυνος για «κεκλεισμένων των θυρών» στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Τα όσα έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, ενδέχεται να στοιχίσουν στους «ερυθρόλευκους» τιμωρία της έδρας τους μέχρι και τέσσερις αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενδέχεται να γίνει χωρίς κόσμο.

Αν ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με 2 έως 4 αγωνιστικές χωρίς κόσμο, θα αντιμετωπίσει την Λάρισα στις 18 Δεκεμβρίου για την 15η αγωνιστική και αυτό με τον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική χωρίς κόσμο.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της 17ης αγωνιστικής δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά το πιο πιθανό είναι να γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2020 και σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί, η χρονιά θα ξεκινήσει με ένα κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι «αιωνίων».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισραήλ: Ο οίκος S&P υποβαθμίζει το αξιόχρεο του Ισραήλ

"Η πρόσφατη εξάπλωση της σύγκρουσης με το Ιράν μεγεθύνει τους γεωπολιτικούς κινδύνους" Ο διεθνής οίκος …