Ανδρουλάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Φώναξαν τον Γκλέτσο που τους έλεγε προδότες

Γραφική χαρακτήρισε τη διαδικασία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Αυτό που λέτε ‘’Προοδευτική Συμμαχία’’. Συμμαχία μπορεί να ‘ναι, προοδευτική δεν είναι», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Απόστολου Γκλέτσου στις πρώτες θέσεις κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΕΦ, θυμίζοντας πως ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας, «έλεγε προδότες αυτούς που έφεραν τη Συμφωνία των Πρεσπών». Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνει μια «συσπείρωση εξουσίας που χρησιμοποιεί τη συνομωσιολογία, το λαϊκισμό, πολύ απλά για να διαμορφώσει ένα πλαίσιο για να επανέλθει στην εξουσία».

«Εσείς μιλάτε για πασοκοποίηση (του ΣΥΡΙΖΑ). Εγώ μιλάω για μια γραφική διαδικασία όταν χρησιμοποιείς αυτούς που πριν από μερικούς μήνες, όχι χρόνια πριν, σε έλεγαν προδότη, ότι είσαι παράγοντας των ξένων συμφερόντων. Κι εσύ για να τους ευχαριστήσεις, τους καλείς σε αυτή τη νέα σου προσπάθεια», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Πηγή: skai.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …