Μετά τους αγρότες της Λάρισας που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις την Τετάρτη, μπλόκο την ίδια μέρα, στις 4 Δεκεμβρίου, στήνουν οι αγρότες της Καρδίτσας στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στις 12 το μεσημέρι. Η ανακ..

Μπλόκα αγροτών: Την Τετάρτη στήνουν τρακτέρ και στην Καρδίτσα

Μετά τους αγρότες της Λάρισας που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις την Τετάρτη, μπλόκο την ίδια μέρα, στις 4 Δεκεμβρίου, στήνουν οι αγρότες της Καρδίτσας στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στις 12 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση των αγροτών της Καρδίτσας

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας. Η Ενωτική Ομοσπονδία απευθύνει παράλληλα «ενωτικό κάλεσμα αγώνα σε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους που πλήττονται από τις πολιτικές της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) της Ε.Ε και των κυβερνήσεων και θέλουν να παλέψουν για το δίκιο τους», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα που οξύνονται και οδηγούν σε δραστική μείωση του εισοδήματος μας. Συνεχίζουμε να πουλάμε κοψοχρονιά την παραγωγή μας ενώ το κόστος παραγωγής είναι πολύ υψηλό (πετρέλαιο 1,4 ευρώ ανά λίτρο, αύξηση στη ΔΕΗ, κλπ) με αποτέλεσμα το εισόδημα μας συνεχώς να μειώνεται», σημειώνεται επίσης από την Ομοσπονδία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …