Με το άλμπουμ της, «ANTI», η Ριάνα κατέρριψε ένα νέο ρεκόρ. Από το βράδυ της Δευτέρας (2/12) , το «ANTI» έγινε το πρώτο άλμπουμ της Ριάνα που παρέμεινε επί 200 συνεχόμενες εβδομάδες στο Billboard 200 ..

Νέο εντυπωσιακό ρεκόρ για την Ριάνα

Με το άλμπουμ της, «ANTI», η Ριάνα κατέρριψε ένα νέο ρεκόρ. Από το βράδυ της Δευτέρας (2/12) , το «ANTI» έγινε το πρώτο άλμπουμ της Ριάνα που παρέμεινε επί 200 συνεχόμενες εβδομάδες στο Billboard 200 album chart.

Το «ANTI», είναι το όγδοο άλμπουμ της τραγουδίστριας και κυκλοφόρησε το 2016 με επιτυχίες όπως τα «Work» και «Needed Me» και συνεργασίες με τους Drake και SZA.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου ρέγκε άλμπουμ της, τα άλλα πρότζεκτ της Ριάνα αποδείχθηκαν επιτυχημένα, με το fashion brand της, Fenty να έχει λάβει το βραβείο Urban Luxe στη φετινή τελετή απονομής διακρίσεων σε εκπροσώπους της βιομηχανίας από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, στο Λονδίνο.

Θυμίζουμε πως η Ριάνα αναδείχθηκε στην πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο με την περιουσία της να εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια δολάρια, όπως έγραψε το περιοδικό Forbes.

Σε ηλικία 31 ετών, η Ρόμπιν Ριάνα Φέντι συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα από τις μεγαλύτερές της σε ηλικία Μαντόνα (570 εκατομμύρια), Σελίν Ντιόν (450 εκατομμύρια) και την Μπιγιονσέ (400 εκατομμύρια).


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός στα Χανιά ανατολικά της Γαύδου

Σεισμός τώρα στα Χανιά μεγέθους 3.5 Ρίχτερ με επίκεντρο 6 χιλιόμετρα ανατολικά της Γαύδου   …